torsdag 24 november 2011

Varför detta eviga tjat om egentid?

Jag har debatterat om detta många gånger på olika forum och nu har jag hittat min jämlike i detta inlägg, hon har så himla rätt!

4 kommentarer:

  1. Det där håller jag helt med i. Visst har an mer "egentid" än den då jag går ut ur huset själv. Jag har det just nu tex när Oliver sover och jag kan sitta här en stund. Tror att problemet är att folk inte uppskattar de stunderna utan de flyter liksom in i vardagen. För mig är det lyx att få sitta vi datorn en stund när han sover. Det räcker oftast gott och väl i vardagen. Ibland tycker jag dock att det är skönt att få åka iväg och umgås utan barn.

    SvaraRadera
  2. Hittade hit från Aftonbladet, och jag har också skrivit ett inlägg om Malins krönika- jag håller inte alls med henne!Jag tycker att egentid är jätteviktigt, för mig är det inte egentid när jag sitter framför datorn och vet att vilken minut som helt kan barnen vakna eller när jag sitter på toaletten och det står två barn utanför och frågar "Bajsar du mamma"... För mig är egentid när jag kan planera ett par timmar för min egen skull och veta att jag under dessa timmar inte kommer bli avbruten för att ngn bajsat eller för att ngn är törstig... Min egen tid är något jag verkligen värnar om och något som jag och min man försöker ge varandra! Tyvärr är det ofta mamman som "inte behöver egentid" medan pappan spelar korpfotboll och går på AW...inte alltid med ofta :)
    Ha en fin helg!
    /BloggMamman- en humorblogg om BloggMammor o Mammaliv

    SvaraRadera
  3. Här hemma kämpar vi för så lite egentid som möjligt, det tycker jag är mysigt :)

    SvaraRadera