fredag 1 april 2011

Kalla Fakta

Igår kväll när vi lagt oss i sängen var det Kalla Fakta på 4:an som jag fastnade framför.
Det handlade om barnpornografibrott som avskrivs då de ej hinns med från polisens sidan och därför preskriberas.
Detta gjorde mig så otroligt ledsen, bedrövad, äcklad och förbannad! De intervjuar en man som åkt fast tre gånger för barnporrinnehav och erkänt alla tre gångerna men de två första gångerna ledde det inte till ngt straff då polisen inte hade tid att titta på bevismaterialet så brottet istället preskriberas.
Detta är helt sjukt! Det är en polis som berättar vad de har påträffat för sorts bilder och filmer vid olika husrannsakor och det är skrämmade att vuxna män (och kvinnor) utsätter sina egna och andras SMÅ (och stora) barn för sådana hemska övergrepp och våldtäkter.
Hur skulle man själv reagera om det visade sig att något av våra barn blivit utnyttjade och filmade, sedan har den videofilen dessutom sålts vidare till andra pedofiler via internet.
Jag är generellt emot dödsstraff men i sådana här sammanhang när det gäller små oskyldiga barn (ibland tom spädbarn) så tycker jag att de borde straffas med döden. Det går inte att förlåta eller på något sätt försvara ett sådant förfarande.

Missade ni programmet igår så kan du se det här:

6 kommentarer:

  1. Jag måste nog säga att jag tycker att dödsstraff är för lindrig. Låt dom plågas. Sätt dom i en källarhåla och låt dom ruttna bort sakta men säkert!

    SvaraRadera
  2. Instämmer med Anna. Ge dem tid att fundera över sina brott istället. (Det jag *verkligen* vill göra är att ge dem samma behandling, men förmodligen har de flesta själva varit utsatta för övergrepp i sin tur och vet redan hur det är. Det är ju det som är sjukast av allt, att de vet hur illa det är och ändå utsätter de andra för samma sak!)

    SvaraRadera
  3. Nej, sätt dem i ett vanligt fängelse med "vanliga" brottslingar. Då får de banne mig veta att de lever OM de överlever!
    Det är ett jäkla daltande med dessa sexualförbrytare... Låt dem få veta vad det är de har gjort istället för att sätta dem i ett fängelse för invärtes beundran!

    SvaraRadera
  4. Kastrering med slö kniv?

    SvaraRadera
  5. Kanske låter illa och att jag verkar psykiskt sjuk på nåt sätt...men den som skulle röra mina barn skulle jag utan tvekan gräva ner levandes i en kista under jorden...Så sjukt hemskt att man lägger sånt här åt sidan istället för att utreda brottet på en gång, det är ju våra barn, vår framtid det handlar om! :-( Va nog tur att jag inte såg programmet, mår så sjukt dåligt efteråt.

    SvaraRadera